Reizen

Top 15 bedrijven die busjes ombouwen tot camper in Nederland

Als kampeerliefhebber en reisblogger was ik nieuwsgierig naar de beste bedrijven in Nederland die zich specialiseren in ...


Als kampeerliefhebber en reisblogger was ik nieuwsgierig naar de beste bedrijven in Nederland die zich specialiseren in het ombouwen van busjes tot campers. Er gaat namelijk niets boven een prachtig omgebouwd busje om van je nomadische levensstijl te genieten! Daarom heb ik deze lijst samengesteld van de top 15 bedrijven die dit soort ombouwprojecten uitvoeren, zodat jij gemakkelijk de beste keuze kunt maken voor jouw eigen mobiele droomhuis.

camper van

  1. Camperbouw Nederland
  2. Customcamp
  3. Campr Custom
  4. VANcreators
  5. C'est la via
  6. Buitenga Campers
  7. Camperpunt van Herpen
  8. HOP Customer Campers
  9. Gommans Campers
  10. Aarts Camperinbouw
  11. Buscamper Nederland
  12. Overland Campers
  13. BUSOK
  14. Roadtrip Campers
  15. CAMPR

1. CamperBouw Nederland 

CamperBouw Nederland is een begrip in de branche. Dit team van enthousiaste professionals zorgt ervoor dat je busje in een handomdraai omgetoverd wordt tot een comfortabele camper, afgestemd op jouw wensen. Hun handschrift? Innovatieve, efficiënte en duurzame oplossingen.

Website: https://www.camperbouwnederland.nl/

2. CustomCamp 

CustomCamp is gespecialiseerd in het ombouwen van busjes tot fraaie mini-campers op maat met een unieke retro uitstraling. Een mottovoorbeeld dat ze graag aanhalen, is: "Een campervan moet je eigen persoonlijkheid uitstralen." Ze hebben zelfs een ombouwproject gedaan met een authentieke Volkswagen busje uit 1967.

Website: https://www.customcamp.nl/

3. Campr custom

Bij Campr Custom realiseren we droomcampers die volledig aansluiten op uw wensen en behoeften. Hier is geen enkele indeling standaard, want uw reisavontuur verdient unieke aandacht en zorg.

Website:https://camperenco.nl/

Leuk feitje: Wist je dat Nederland het op één na grootste voetgangerseiland van Europa heeft? Schiermonnikoog is de perfecte plek om je nieuwe camper uit te proberen.

4. vancreators

VANcreators.nl is dé camperbouwer waar jij terecht kunt voor een camper laten ombouwen die compleet door jou is samengesteld. Wij kunnen een camper bouwen exact zoals jij die voor ogen hebt. Natuurlijk kies je ervoor om een VW camperbus te kopen die helemaal naadloos aansluit op jouw wensen. VANcreators.nl realiseert voor jou je droomcamper.

Website:https://www.vancreators.nl/

5. C'est la Vie

Ieder type bus kunnen wij ombouwen naar een C'est la Vie Buscamper. De Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper zijn de breedste bussen in de markt, hier kan dan ook een breedtebed met een lengte van 1.95 ingebouwd worden. Daarom zien we dit type bus vaak in onze werkplaats. Kom bij ons langs in Zeeland, Burgh-Haamstede, of neem contact op en informeer naar de eindeloze mogelijkheden.

Website: https://www.cestlaviecampers.nl/

6. Buitenga Campers

Bij Buitenga Campers staan service en kwaliteit voorop. Ze hebben jarenlange ervaring in zowel het verhuren als het ombouwen van busjes tot campers. Dit bedrijf biedt een breed scala aan oplossingen en hun expertise zorgt dat jouw verwachtingen worden overtroffen.

Website: https://www.buitenga-campers.nl/

7. Camperpunt Van Herpen 

Camperpunt Van Herpen biedt complete interieurbouw en ombouwoplossingen voor je busje tot camper. Hun kracht ligt in het vinden van slimme en efficiënte oplossingen voor elk budget. Een leuk extraatje! Ze bieden ook camperverhuur aan.

Website: https://www.camperpuntvanherpen.nl/

8. hop custom campers

Als je opzoek bent naar maatwerk camperbouw kan je niet om Hop custom campers heen. Of het nu gaat om een volledige inbouw, hulp bij zelfbouw of aanpassingen aan uw camper. Wij staan altijd voor u klaar.

Website: https://www.hopcustomcampers.nl/

9. gommans campers

Bij Gommans Campers bent u aan het juiste adres voor een camper die volledig naar uw wensen is samengesteld.
Als specialist in het bouwen van Fiat Ducato campers, Citroën Jumper campers en Peugeot Boxer campers, kunnen wij uw droomcamper tot in detail realiseren.

Website: https://gommanscampers.nl/

10. aart camperinbouw

Als onafhankelijk specialist toveren we jouw bus om tot de camper van jouw dromen. Exclusief en toch betaalbaar maatwerk! Dat doen we al vele jaren en die ervaring hebben we ook gebundeld in de ontwikkeling van onze eigen modellen

Website: https://aartcamperinbouw.nl/ 

11. Buscamper Nederland

Buscamper Nederland is gevestigd in Culemborg. Ze zijn gespecialiseerd in het ombouwen van Fiat Ducato busjes tot campers. Het leuke is dat ze op verzoek ook gespecialiseerde ombouwprojecten op maat uitvoeren.

Website: https://www.buscamper.nl/ 

12. overland campers

Bij ons draait alles om het naadloos integreren van natuur, reizen en actiesporten in jouw perfecte camper. Een type bus met een type inbouw zorgt dat wij een ongeëvenaarde kwaliteit waarborgen die tot in ieder detail klopt. Met verschillende modules maken we jouw camper geheel naar wens.

Website: https://www.overlandcampers.nl/ 

13. BusOK

BusOK, gevestigd in Nijkerk, biedt niet alleen het ombouwen van busjes tot campers aan, maar ook een heel gamma aan zelfbouwonderdelen. Ze hebben ruim 30 jaar ervaring en zijn een bekende naam in de wereld van Volkswagen busjes.

Website: https://bus-ok.nl/ 

14. Roadtrip Campers

Het team van Roadtrip Campers in Zwolle is even gepassioneerd over hun camperombouwprojecten als ik ben over het verkennen van nieuwe plekken. Ze werken met verschillende voertuigmodellen en bieden hoogwaardige ombouwoplossingen.

Website: https://roadtrip-campers.com/

15. Campr

Campr uit Lijnden heeft een aantal modellen ontwikkeld waarbij jij kan kiezen uit de verschillende opties en kleuren zodat jij kan genieten van jouw huis op wielen.

Website: https://campr.nl/ 

 

In deze blogpost hebben we de top 15 bedrijven in Nederland besproken die gespecialiseerd zijn in het ombouwen van busjes tot campers. Van retro tot moderne designs, deze bedrijven bieden innovatieve, efficiënte en duurzame oplossingen om jouw busje om te toveren tot een comfortabele camper. Of je nu op zoek bent naar maatwerk, unieke retro uitstraling, of een camper die volledig aansluit op jouw wensen, er is voor ieder wat wils. Plan dus snel een afspraak in bij een van deze bedrijven en maak je klaar voor een onvergetelijke avontuurlijke roadtrip in je eigen droomcamper. Kies jouw favoriete bedrijf en begin aan het avontuur van je leven!