Reizen

Top 15 bedrijven die busjes ombouwen tot camper in Nederland

Als kampeerliefhebber en reisblogger was ik nieuwsgierig naar de beste bedrijven in Nederland die zich specialiseren in ...


Als kampeerliefhebber en reisblogger was ik nieuwsgierig naar de beste bedrijven in Nederland die zich specialiseren in het ombouwen van busjes tot campers. Er gaat namelijk niets boven een prachtig omgebouwd busje om van je nomadische levensstijl te genieten! Daarom heb ik deze lijst samengesteld van de top 15 bedrijven die dit soort ombouwprojecten uitvoeren, zodat jij gemakkelijk de beste keuze kunt maken voor jouw eigen mobiele droomhuis.

1. CamperBouw Nederland 

CamperBouw Nederland is een begrip in de branche. Dit team van enthousiaste professionals zorgt ervoor dat je busje in een handomdraai omgetoverd wordt tot een comfortabele camper, afgestemd op jouw wensen. Hun handschrift? Innovatieve, efficiënte en duurzame oplossingen.

Website: https://www.camperbouwnederland.nl/

2. CustomCamp 

CustomCamp is gespecialiseerd in het ombouwen van busjes tot fraaie mini-campers op maat met een unieke retro uitstraling. Een mottovoorbeeld dat ze graag aanhalen, is: "Een campervan moet je eigen persoonlijkheid uitstralen." Ze hebben zelfs een ombouwproject gedaan met een authentieke Volkswagen busje uit 1967.

Website: https://www.customcamp.nl/

3. Camperfixx 

Met een passie voor campers en techniek is Camperfixx een uitstekende keuze voor het ombouwen van je busje tot camper. Ze bieden diverse ombouwpakketten aan, waarmee je in no-time eenvoudig je eigen busje kunt ombouwen tot een degelijke camper.

Website: https://camperfixx.nl/

Leuk feitje: Wist je dat Nederland het op één na grootste voetgangerseiland van Europa heeft? Schiermonnikoog is de perfecte plek om je nieuwe camper uit te proberen.

4. Bus Brothers

Bus Brothers zet vakmanschap en passie in om busjes om te bouwen tot stijlvolle en kwalitatieve campers. Hun motto? "Reizen creëert een leven vol verhalen." Hun oog voor detail en esthetiek maakt jouw camper een echt rijdend kunstwerk.

Website: https://www.busbrothers.nl/)

5. BusjesCampers 

Bij BusjesCampers helpen ze je graag bij het maken van de juiste keuzes om je bus zo comfortabel en praktisch mogelijk om te bouwen tot camper. Ze hebben pakketten voor alle budgetten en zorgen voor professioneel advies bij elke stap van het proces.

Website: https://www.busjescampers.nl/

6. Buitenga Campers

Bij Buitenga Campers staan service en kwaliteit voorop. Ze hebben jarenlange ervaring in zowel het verhuren als het ombouwen van busjes tot campers. Dit bedrijf biedt een breed scala aan oplossingen en hun expertise zorgt dat jouw verwachtingen worden overtroffen.

Website: https://www.buitenga-campers.nl/

7. Camperpunt Van Herpen 

Camperpunt Van Herpen biedt complete interieurbouw en ombouwoplossingen voor je busje tot camper. Hun kracht ligt in het vinden van slimme en efficiënte oplossingen voor elk budget. Een leuk extraatje! Ze bieden ook camperverhuur aan.

Website: https://www.camperpuntvanherpen.nl/

8. Bus2Camper

Bus2Camper levert fraai vormgegeven campers met een focus op kwaliteit en gebruiksgemak. Hun creatieve ontwerpen en aanpak maken van jouw bus een plek waar je je echt thuis voelt.

Website: https://bus2camper.com/

9. Camper Ceelen 

Camper Ceelen, een familiebedrijf, biedt een allround service voor het ombouwen van busjes tot campers. Ze doen er alles aan om jouw camper volledig naar jouw smaak en wensen te realiseren.

Website: https://www.camperceelen.nl/

10. Job's Camperbouw

Job's Camperbouw blinkt uit in simpel maar stijlvolle camperombouwprojecten. Met hun muitifunctionele ontwerpen maak je optimaal gebruik van de beperkte ruimte zonder in te leveren op comfort.

Website: https://www.jobscamperbouw.nl/ 

11. Buscamper Nederland

Buscamper Nederland is gevestigd in Culemborg. Ze zijn gespecialiseerd in het ombouwen van Fiat Ducato busjes tot campers. Het leuke is dat ze op verzoek ook gespecialiseerde ombouwprojecten op maat uitvoeren.

Website: https://www.buscamper.nl/ 

13. BusOK

BusOK, gevestigd in Nijkerk, biedt niet alleen het ombouwen van busjes tot campers aan, maar ook een heel gamma aan zelfbouwonderdelen. Ze hebben ruim 30 jaar ervaring en zijn een bekende naam in de wereld van Volkswagen busjes.

Website: https://bus-ok.nl/ 

14. Roadtrip Campers

Het team van Roadtrip Campers in Zwolle is even gepassioneerd over hun camperombouwprojecten als ik ben over het verkennen van nieuwe plekken. Ze werken met verschillende voertuigmodellen en bieden hoogwaardige ombouwoplossingen.

Website: https://roadtrip-campers.com/

15. Campr

Campr uit Lijnden heeft een aantal modellen ontwikkeld waarbij jij kan kiezen uit de verschillende opties en kleuren zodat jij kan genieten van jouw huis op wielen.

Website: https://campr.nl/ 

 

Van retro tot moderne designs, deze talentvolle bedrijven zorgen voor een geslaagde metamorfose van je busje tot camper. Het kan geweldig zijn om één van deze bedrijven je geliefde busje in een droomcamper te zien veranderen. Vergeet niet om op tijd een afspraak te maken, zodat je volgend kampeerseizoen de ultieme avontuurlijke roadtrip kunt maken! Kies dus een bedrijf uit deze lijst en zet koers naar je volgende bestemming!